Καρανίκας Νικόλαος

nikolaos karanikasΟ Νικόλαος Καρανίκας αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας το 1990 και από το 2012 είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διασφάλιση Ποιότητας (QualityAssuranceMSc) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Απασχολήθηκε στην εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.. Από το 2003 έως το 2014 εργάσθηκε ως Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας ενώ από το 2014 ανήκει στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.) του ίδιου τμήματος, διδάσκοντας τα εργαστηριακά μαθήματα των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων Ι, Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων ΙΙ, Τεχνολογίας Μετρήσεων, Ηλεκτροτεχνίας του τμήματος Μηχανολόγων και το Θεωρητικό μάθημα Διοίκηση Ολικής Ποιότητας.

Πλήρες Βιογραφικό:

doc icon

Μαθήματα, Αντικείμενο εργασίας: Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι, Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ, Ηλεκτρικές Μετρήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2410 684 326

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.