Γεννήθηκε στο Βόλο το 1952. Σπούδασε Φυσικός στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πήρε το πτυχίο το 1976.  Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία και έχει ΜSc και PhD στην Ηλεκτρονική με κατεύθυνση Επικοινωνίες, Μικροκύματα και Οπτική (DEA & Doctorat d’ Electronique Mention Communication Microondes et Optiques) από το Πανεπιστήμιο της Limoges από το 1981.

Από το 1984 μέχρι σήμερα είναι τακτικός καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας με γνωστικό αντικείμενο Ηλεκτρονική και ειδικότερα Ηλεκτρονικά Ισχύος και Βιομηχανικά Ηλεκτρονικά.

Τα επιστημονικά και ερευνητικά ενδιαφέροντά του αφορούν την ελαχιστοποίηση αρμονικών (Harmonic Reduction) την εξάλειψη αρμονικών (Harmonic elimination) και τη διόρθωση του Συντελεστή Ισχύος (Power Factor Correction) με τη χρήση προχωρημένων τεχνικών SPWM και SVPWM σε τοπολογίες Αντιστροφέων πολαπλλών επιπέδων και πολυβάθμιους Ανορθωτές.

Πλήρες Βιογραφικό:

Μαθήματα, Αντικείμενο εργασίας: Ηλεκτρονικά Ι, Ηλεκτρονικά Ισχύος, Βιομηχανικά Ηλεκτρονικά

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2410 684 554

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινωνικά δίκτυα: